Over Strategie Architecten

Strategie Architecten uit Oosterbeek is het bureau van Henk van Straten en Ron van der Giessen. Onze naam - een samenvoeging van onze achternamen - duidt op een heldere strategie voor architectuur met een duidelijke meerwaarde voor de opdrachtgever, de gebruikers en de omgeving. Vorm en functie zijn daarbij belangrijke pijlers, maar de behoeften van de opdrachtgever en gebruikers zijn ons vertrekpunt. Onze werkwijze in het kort: luisteren en samenwerken, ontwerpen en oplossen, afspraken maken én nakomen. In de ruim 20 jaar dat ons bureau bestaat hebben we bewezen dat deze aanpak werkt. Recent is Jeroen ter Maat toegetreden in de maatschap om de gestage groei in goede banen te leiden.

Wij werken veel voor zakelijke opdrachtgevers, onder andere in de sport en leisure sector. Met onze kennis en ervaring helpen wij hen om kansen te benutten en valkuilen te omzeilen, om zo het maximale uit hun project te halen. Maar we werken ook met veel plezier voor particuliere opdrachtgevers. Dat heeft ons onder andere geleerd om innovatief te zijn binnen een beperkt budget of kleine ruimte. We werken met een vast team, dat we naar behoefte kunnen uitbreiden met specialisten uit ons netwerk. Opdrachten voeren wij uit binnen de afgesproken voorwaarden, planning en begroting, en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

ir. Henk van Straten

Architect bna / projectleider

ir. Ron van der Giessen

Architect bna / BIM-cöordinator

Jeroen Ter Maat - MArch

Architect bna

Wim Bos

BIM-modelleur / tekenaar

Gerwin Vos - MArch

Architect bna

ing. Wing Man

BIM-modelleur / tekenaar

Martin Hol - March

Tekenaar / ontwerper

 • Onze manier van werken is gericht op
  een optimaal eindresultaat voor alle betrokken partijen.

  Henk van Straten. Architect
 • Wij zijn niet alleen een radertje in het geheel. Maar ook de olie in de machine, waardoor het complete project soepel verloopt.

  Ron van der Giessen. Architect
 • Door verschillende functies slim met elkaar te verweven, ontstaat een optimaal gebouw. Hiermee creëren we ook ruimte en sfeer om te ontmoeten, verblijven, sporten, ontspannen, leren en werken.

  Jeroen ter Maat Architect

AL MEER DAN 20 JAAR ZORGEN WIJ DAT UW IDEEËN WERKELIJKHEID WORDEN
... SAMEN MET ONZE PARTNERS.

Constructeurs, installateurs en aannemers zien wij als gelijkwaardige partners die wij graag opnemen in ons team. Door in een vroeg stadium samenwerking te zoeken, maken we optimaal gebruik van ieders expertise. Daarmee voorkomen we problemen bij de uitvoering en zorgen we voor slimme, duurzame en efficiënte oplossingen.