Bedrijfsgebouw Dronten

Op een prachtige locatie op het industrieterrein Poort van Dronten is in 2018 het nieuwe pand van onze opdrachtgever ACP international gerealiseerd.

Strategie Architecten ontwierp ook het vorige pand van ACP international, dat in 2000 door aannemer Mathieu Gijbels uit Belgiƫ is gebouwd. Toen ACP na 15 jaar toe was aan een nieuwe stap, wilden zij graag met dezelfde partijen samenwerken.

De nieuwbouw bestaat uit een kantoorgebouw met magazijn. Het kantoorgebouw heeft een ruimtelijke opzet en bevat naast de nodige kantoorfuncties, vergaderruimtes en verkoopruimtes, ook een auditorium voor presentaties. Het magazijn is 12 meter hoog en is in samenwerking met de opdrachtgever geoptimaliseerd voor het gewenste stellingsysteem.

Vanuit het gehele kantoorgebouw, gelegen op een speciaal aangelegd eiland, is er contact met het imposante, uitgestrekte polderlandschap.

De karakteristieke gevel onderstreept die bijzondere ligging. Hierdoor is het een indrukwekkend gebouw geworden waarmee APC uitstraalt dat zij klaar zijn voor de toekomst!